freereality-horny-banner-3d-prehliadky-domov.png

 

V Starom Meste si môžete kúpiť byt prostredníctvom elektronickej aukcie

08.08.2011 Počet zobrazení: 1105


 "V Starom Meste si môžete kúpiť byt prostredníctvom elektronickej aukcie. Samospráva má záujem na tom, aby predišla netransparentnému predaju majetku, tak ako to bolo v minulosti. Predaj bytov verejnou obchodnou súťažou formou elektronickej aukcie je ďalším z projektov otvorenej samosprávy mestskej časti."

Neuvedený, redaktor: "Kauza kupčenia s bytmi v Starom Meste prepukla na jeseň minulého roka tesne pred komunálnymi voľbami. Doteraz sa prípady poriadne nevysvetlili."
Telefonuje:
Tomáš Halán, hovorca Starého Mesta: "Elektronickú aukciu si Staré Mesto zvolilo preto, aby sa už neopakovali prípady z minulosti, kedy sa byty neprehľadne prideľovali. Dnes sú jasné pravidlá ako sa pri predaji bude postupovať a verejnosť bude mať možnosť sledovať celý priebeh súťaže, ako aj to, kto byt kúpil a za akú cenu."
*************
Neuvedený, redaktor: "Do prvej elektronickej aukcie ponúklo Staré Mesto tri byty na Obchodnej ulici číslo 23 a 6 bytov na Obchodnej ulici číslo 25. O ich predaji rozhodlo miestne zastupiteľstvo na svojom júnovom zasadnutí. Objekty, v ktorých sa byty nachádzajú, sú v havarijnom stave."
Telefonuje:
Tomáš Halán, hovorca Starého Mesta: "Vo štvrtok, čiže včera 28. júla otvorila komisia obálky s ponukami, ktorých prišlo celkovo 10. Ponuka, ktorej cena bola najvyššia, bude vyvolávacou cenou aukcie. Všetky byty sa budú predávať formou elektronickej aukcie v piatok 5. augusta a to o 9.00 hodine a o 10.00 hodine."
*************
Neuvedený, redaktor: "Kupcom sa stane ten, kto ponúkne najvyššiu cenu, ktorá však nesmie byť nižšia ako vyvolávacia cena. Keď bude známy kupca a predajná cena, definitívny predaj musí ešte odobriť miestne zastupiteľstvo mestskej časti."
TV Bratislava

Späť na výpis

Zadať nový príspevok

Nájsť inzerát podľa čísla

Partneri

Reality na AReality.sk

platba-mobilom-mini-banner-01.png zisk-manazment-logo.jpg