freereality-horny-banner-3d-prehliadky-domov.png

 

Odvody z prenájmu nehnuteľností sa ľuďom vrátia

14.03.2011 Počet zobrazení: 1439


 

Mariana Tökölyová, redaktorka: "Odvody sa ľuďom vrátia, tvrdí ministerstvo financií. Ale netešte sa, nie všetkým, ale len tým, ktorí od februára z prenájmu museli platiť zdravotné odvody."

 

Jarka Vilhanová, redaktorka: "Zdravotné odvody z prenájmu nehnuteľností zaviedla vláda v rámci ozdravného balíčka. Ľudia sa museli zaregistrovať do zdravotnej poisťovne a zo svojich príjmov začali platiť odvody. Teraz však ministerstvo financií priznáva, že to bola chyba a chcú to zrušiť. Dôvod? Odvody z prenájmu sa nehodia do koncepcie nového daňovo-odvodového systému, ktorý sa pripravuje. Odvody sa totiž majú vzťahovať len na príjmy z aktívnej práce či podnikania. Hovorca ministerstva financií Martin Jaroš."

Jarka Vilhanová

 

Martin Jaroš, hovorca ministerstva financií: "Mrzí nás samozrejme, že už sa ten systém odvodový rozbehol, ale kým je ešte čas chceme navrhnúť, aby sa to zrušilo, aby sa našiel spôsob, ako sa ľuďom tieto peniaze vrátia."

 

Jarka Vilhanová, redaktorka: "Tento spôsob chcú nájsť čo najrýchlejšie. Každopádne analytici, ktorí platenie odvodov z prenájmu kritizovali, tento krok vítajú. Richard Ďurana."

 

Richard Ďurana: "Keďže zdravotné odvody sa neplatia napríklad z úrokov, tak by sa nemali ani z dividend a z prenájmu."

 

Jarka Vilhanová, redaktorka: "Dobrá správa teda je, že ľudia, ktorí platili zdravotné odvody z prenájmu, neprídu ani o euro. Jarka Vilhanová, Rádio Expres."

Jarka Vilhanová


Späť na výpis

Jerome Burchael [jeromeburchael91@gmail.com] 29.09.2022 05:33

Reagovať na príspevok

Ahoj,

Ste podnikateľ alebo žena?, Potrebujete pôžičku? Máte záujem o získanie akéhokoľvek typu úveru? alebo ste v nejakom finančnom chaose alebo potrebujete finančné prostriedky na rozbehnutie vlastného podnikania? Potrebujete pôžičku na vyrovnanie svojho dlhu alebo splatenie účtov alebo začatie pekného podnikania? Máte nízke kreditné skóre a je pre vás ťažké získať kapitálový úver od miestnych bánk/iných finančných inštitúcií?
kontaktujte nás prostredníctvom firemného e-mailu na adrese: jeromeburchael91@gmail.com

kontaktujte whatsapp: +2349027345692
Jerome Burchael

Zadať nový príspevok

Nájsť inzerát podľa čísla

Partneri

Reality na AReality.sk

platba-mobilom-mini-banner-01.png zisk-manazment-logo.jpg