freereality-horny-banner-3d-prehliadky-domov.png

 

Nový zľavový server predáva zlacnené domy

30.05.2011 Počet zobrazení: 1762


 

Ak sa budú predávať, chce Megazľava.sk priniesť každý mesiac iný projekt.
 
Po zľavách na jedlo, wellness alebo hotely sú na zľavových serveroch na predaj kupóny aj na menej tradičný tovar - domy . Server Megazľava.sk ich začal predávať od tohto týždňa.
Zlacnené domy sú montované, Megazľava.sk ich predáva v akcii s 15-percentnou zľavou. Na predaj je v jednom balíku konkrétny typ projektu so stavbou základov aj montážou. Od tohto týždňa je k dispozícii prvý takýto dom v akciovej cene za 49 900 eur, čo predstavuje zľavu približne 8-tisíc eur z pôvodnej sumy.
 
Na webe je ponuka prezentovaná atraktívnejšou formou - stránka upozorňuje v prípade až na zľavu 89 percent. Tá sa však nevzťahuje na celý dom, iba na poukážku, ktorú si zákazníci kúpia cez Megazľava.sk., aby potom prostredníctvom nej získali celý projekt a stavbu. Poukážka má pôvodnú hodnotu 8830 eur, po zľave 990 eur. K nej si budú musieť záujemcovia doplatiť zvyšných 49-tisíc eur priamo u predajcu projektov, čo dokopy tvorí akciovú cenu tesne pod 50-tisíc eur.
 
Časovo je zľava nastavená veľkorysejšie ako väčšina iných ponúk - trvať bude ešte vyše mesiaca. Martin Dorčák z Megazľava.sk upozorňuje, že zakúpenie zľavy na dom neprebieha ako bežné zľavy na lacnejší tovar alebo služby a trvá dlhšie. Pred zakúpením kupónu je potrebné skontaktovať zákazníka s predajcom domov , ktorí musia zistiť, či sa konkrétny projekt hodí na daný typ pozemku. Až po konzultácii je možné zakúpiť kupón. Tento proces je nutné absolvovať v čase, kým je zľava na webe aktívna.
Po vypršaní prvej zľavy budú k dispozícii ďalšie podobné akcie. Podľa tlačovej správy plánuje Megazľava.sk priniesť jeden zlacnený projekt každý mesiac.
Ďalšie projekty nebude Megazľava predávať podľa Dorčáka v prípade, že by sa aktuálna ponuka nepredala ani raz. Na webe je zatiaľ kúpených projektov nula, traja ľudia však už prejavili záujem a v súčasnosti rokujú s predajcom domov uviedol Dorčák.
Okrem domov chce Megazľava.sk priniesť aj ďalšie netypické druhy tovaru. Dorčák zatiaľ nechcel upresniť, o aké ponuky pôjde, server by ich však podľa neho mohol predstaviť do konca leta.
 

Megazľava je jeden z portálov, ktoré sa na Slovensku a v Česku snažia priniesť iný typ zliav ako konkurenčné weby. Podobným projektom je napríklad český Lotmat.cz, ktorý sa chystá na Slovensko. Ten popri zľavách na bežné služby a tovar ponúka príležitostne aj zľavy na drahší sortiment - napríklad značkovú módu alebo elektroniku

 


Späť na výpis

Jerome Burchael [jeromeburchael91@gmail.com] 29.09.2022 05:30

Reagovať na príspevok

Ahoj,

Ste podnikateľ alebo žena?, Potrebujete pôžičku? Máte záujem o získanie akéhokoľvek typu úveru? alebo ste v nejakom finančnom chaose alebo potrebujete finančné prostriedky na rozbehnutie vlastného podnikania? Potrebujete pôžičku na vyrovnanie svojho dlhu alebo splatenie účtov alebo začatie pekného podnikania? Máte nízke kreditné skóre a je pre vás ťažké získať kapitálový úver od miestnych bánk/iných finančných inštitúcií?
kontaktujte nás prostredníctvom firemného e-mailu na adrese: jeromeburchael91@gmail.com

kontaktujte whatsapp: +2349027345692
Jerome Burchael

Zadať nový príspevok

Nájsť inzerát podľa čísla

Partneri

Reality na AReality.sk

platba-mobilom-mini-banner-01.png zisk-manazment-logo.jpg