freereality-horny-banner-3d-prehliadky-domov.png

 

Nové úvery na bývanie so zvýhodnenou úrokovou sadzbou

14.03.2011 Počet zobrazení: 1218


 

Slovenská sporiteľňa ponúka úvery na bývanie či rekonštrukciu výhodnejšie ako kedykoľvek predtým.

 

Pre tých, ktorí chcú bývať už túto jar vo svojom či financovať rekonštrukciu bytu či domu úverom na bývanie alebo hypotekárnym úverom pre mladých, pripravila banka vynikajúcu možnosť ako sa dostať k peniazom jednoducho, rýchlo, ale predovšetkým lacnejšie. Zvýhodnenú úrokovú sadzbu nižšiu až o 0,5 % oproti štandardnej úrokovej sadzbe získajú všetci, ktorí teraz požiadajú o nový úver.

 

Ďalšou výhodou je, že mesačné úverové splátky sa dokážu prispôsobiť potrebám klientov. Požiadať banku môžu buď o zníženie splátky a mať tak k dispozícii viac peňazí alebo o zvýšenie splátky a skrátiť si tak splácanie úveru. Možností na zmenu výšky úverovej splátky je však aj viac. Patrí k nim tiež zmena dĺžky fixácie úrokovej sadzby a mimoriadna splátka aj bez poplatku, prípadne zmena progresívneho splácania na rovnomerné.

 

Progresívne splácanie úveru

Je založené na tom, že banka zohľadňuje perspektívny rast príjmu klienta v budúcnosti. Spočiatku sa úver spláca menšími splátkami a ako jeho príjem rastie, mesačná splátka sa tomu primerane prispôsobuje. Keďže nižšia splátka menej zaťažuje mesačný rozpočet klienta, je to výhodná príležitosť ako získať väčší úver.

 

Zvýhodnené úvery aj na vyplatenie úveru z inej banky

Získať týmto spôsobom je možné aj viac peňazí ako je suma vyplácaného úveru a mesačne platiť rovnako alebo menej ako doteraz. Úver na vyplatenie úveru z inej banky Slovenská sporiteľňa poskytuje bez spracovateľského poplatku, aj bez dokladovania príjmu, bez nového znaleckého posudku a bez aktuálneho listu vlastníctva. Vyplatením viacerých úverov je možné súčasne ušetriť na poplatkoch za vedenie niekoľkých úverových účtov.

 

V roku 2010 poskytla Slovenská sporiteľňa takmer každý štvrtý úver na bývanie

Slovenska sporiteľňa poskytla v minulom roku nové úvery na bývanie v objeme 735 mil. eur a v tomto segmente si stále udržuje najvyšší trhový podiel na Slovensku.

Slovenská sporiteľ


Späť na výpis

Jerome Burchael [jeromeburchael91@gmail.com] 29.09.2022 05:33

Reagovať na príspevok

Ahoj,

Ste podnikateľ alebo žena?, Potrebujete pôžičku? Máte záujem o získanie akéhokoľvek typu úveru? alebo ste v nejakom finančnom chaose alebo potrebujete finančné prostriedky na rozbehnutie vlastného podnikania? Potrebujete pôžičku na vyrovnanie svojho dlhu alebo splatenie účtov alebo začatie pekného podnikania? Máte nízke kreditné skóre a je pre vás ťažké získať kapitálový úver od miestnych bánk/iných finančných inštitúcií?
kontaktujte nás prostredníctvom firemného e-mailu na adrese: jeromeburchael91@gmail.com

kontaktujte whatsapp: +2349027345692
Jerome Burchael

Zadať nový príspevok

Nájsť inzerát podľa čísla

Partneri

Reality na AReality.sk

platba-mobilom-mini-banner-01.png zisk-manazment-logo.jpg