freereality-horny-banner-3d-prehliadky-domov.png

 

Nemci vo nakupujú nehnuteľnosti v Taliansku

13.05.2013 Počet zobrazení: 1860


Taliansko síce zápasí s recesiou, z ktorej sa podľa odborníkov ani tento rok nedostane, ale realitného trhu v krajine, akoby sa ekonomická kríza vôbec netýkala. A to vďaka klientom z Nemecka, konštatuje agentúra Bloomberg.

 

 Yasemin Rosenmaierová predáva nehnuteľnosti na severe Talianska od roku 2005 a tvrdí, že ešte nikdy nepociťovala také výhody z toho, že pracuje pre nemeckú realitnú kanceláriu Engel & Völkers, ako v týchto časoch.

 

 Približne 60 % z nehnuteľností, ktoré ponúka, má nového majiteľa z Nemecka. Dôvody? Obavy z inflácie, neistota na finančných trhoch a najnovšie, po zverejnení podmienok záchranného úveru pre Cyprus, aj obavy o úspory v bankách, vysvetľuje.

 

 Objem zahraničných investícií do prázdninových nehnuteľností v Taliansku vytrvalo stúpa. Nemci, ale aj Briti a Rusi, využívajú situáciu na trhu, kde domáci v dôsledku recesie a vládnych úsporných opatrení nemajú peniaze na kúpu ani len prvého bytu. Počet nehnuteľností, ktoré si vlani kúpili Taliani, klesol o takmer 26 %, a naopak, počet domov, ktoré majú zahraničného majiteľa, vzrástol o 14 %. Dôvodom je jednak horšia dostupnosť hypoték v Taliansku a tiež neistota v súvislosti so zavedením novej dane aj z primárnej nehnuteľnosti v krajine.

 

 Podľa výskumného inštitútu Scenari Immobiliari, cudzinci vlani celkovo utratili za domy v Taliansku 2,1 miliardy eur. Najviac nových majiteľov pochádza z Nemecka, a to takmer 40 %. Druhou najpočetnejšou skupinou kupcov sú Briti (18 %), po ktorých nasledujú Rusi (13 %).

 

 "Teraz je dobrý čas na kúpu domu," potvrdila Francesca Andreiniová, majiteľka realitnej kancelárie Case e Ville zo Sieny v Toskánsku. "Nehnuteľnosti, ktoré donedávna stáli 2,5 milióna eur, zlacneli na 1,5 milióna eur pre nové dane a hospodársku krízu," spresnila a dodala, že pri rokovaniach je možné túto cenu stlačiť ešte nižšie, niekedy aj o 30 %.

 

 Priemerná cena nehnuteľnosti v Taliansku dosiahla vlani 500.000 eur, čo je príliš vysoká suma pre domácich, ktorých priemerný ročný príjem dosiahol 19.655 eur, zatiaľ čo v Nemecku to bolo 26.791 eur.

 

 A tak Nemci kupujú čoraz viac nehnuteľností v Taliansku, aj keď tamojší politici pripisujú vinu za prehlbovanie hospodárskej krízy úsporným opatreniam, ktoré v eurozóne presadzuje nemecká kancelárka Angela Merkelová.

 

 Pravdou tiež je, že kríza je jedným z dôvodov, prečo investície do nehnuteľností rastú. Dopyt Nemcov po prázdninových domoch vytrvalo stúpa už päť rokov, od globálnej finančnej a hospodárskej krízy v rokoch 2008 a 2009. Približne 43 % respondentov v prieskume na objednávku realitnej kancelárie Engel & Völkers uviedlo, že považuje investíciu do prázdninového domu za určitú formu sporenia na dôchodok.

 

Ďalších 25 % opýtaných chce takýmto spôsobom ochrániť svoje peniaze pred infláciou. Väčšinu prázdninových nehnuteľností si Nemci kupujú doma, druhou najobľúbenejšou lokalitou je Španielsko, po ktorom nasleduje Rakúsko a až za nim je Taliansko.

 

hnonline.sk


Späť na výpis

Pani Weat Beatrice 14.12.2018 15:37

Reagovať na príspevok

Dobrý deň, pán pani,

Som pani Weat Beatrice, zákonný úverový veriteľ, dávam pôžičku veľmi vážnym ľuďom, ktorí potrebujú finančné pôžičky na podporu. Potrebujete úver, aby ste mohli svoje účty vymazať? Ak potrebujete pomoc urýchlene pripísať kredit? Máte nejaké finančné ťažkosti? Ste finančne stlačený? Potrebujete vianočnú pôžičku, potrebujete osobné a podnikateľské pôžičky na rôzne účely? Ste finančne nedostatočný a potrebujete kapitál (peniaze) na nasledujúce účely: investície, obracanie faktúr, nadobúdanie nových nehnuteľností. Kontaktujte nás priamo prostredníctvom weatbeatriceloanfirm000@gmail.com primeranej ponuky nezabezpečených úverov s nízkou úrokovou sadzbou vo výške 3% z maximálnej hodnoty záruk a poistenia.

dlžník INFORMÁCIE:

(1) Názov: ===
(2) Adresa: ===
(3) Pohlavie a vek: =====
(4) Zamestnanie: ==
(5) Krajina: ===
(6) Miesto: ===
(7) Stav: ===

kreditné informácie
(1) požadovaná suma: ====
(2) Trvanie úveru: ===
(3) Mesačný príjem: ===
(4) Mobile Sticky: ==
(5) na získanie kreditu: ===

Kontaktujte nás priamo: weatbeatriceloanfirm000@gmail.com

S pozdravom,
Vianočná ponuka úveru platí teraz?
Pani Weat Beatrice

Susan Benson 02.03.2019 06:28

Reagovať na príspevok

Dobrý deň, dámy a páni, Ste naliehavo potrebný podnikový úver, osobný úver alebo hypotekárny úver? Ak áno, odporučím kontaktovať Sunshine Financial Group prostredníctvom tejto e-mailovej adresy (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com), aby ste získali úver

Sunshine Financial Group je komplexná spoločnosť poskytujúca finančné služby, ktorá vám pomôže zlepšiť dlhodobý finančný úspech. Naše prispôsobené programy sú navrhnuté tak, aby pomáhali pestovať, chrániť a šetriť vaše bohatstvo poskytovaním personalizovaných služieb a odborných znalostí.

Ak sa vám zdá, že je tak ťažké získať vlastné pôžičky od miestnych bánk alebo iných finančných inštitúcií, nemusíte sa starať viac, pretože sme pomohli mnohým jednotlivcom a organizáciám, ktoré čelili finančným ťažkostiam na celom svete. Keď žiadate so SFGI, žiadate s dôveryhodnou spoločnosťou, ktorá sa stará o vaše finančné potreby. Budete sa postarať o celý proces.

KĽÚČOVÉ VÝHODY;

- Použiť kedykoľvek a kdekoľvek.
- Prijímať hotovosť za menej ako 24 hodín
- požičať od 1000 EUR do 30 miliónov EUR
- Žiadne skryté poplatky.
- nízka úroková sadzba vo výške 3%
- Získate možnosť výberu dátumu splácania, a to týždenne, mesačne alebo ročne po dobu trvania 1-30 rokov.
- Ponúkame tak zabezpečené, ako aj nezabezpečené úvery

Ak potrebujete naliehavú pôžičku do 24 hodín, prosíme, napíšte na e-mail nižšie pre viac informácií

E-mail: (sunshine_fginc@outlook.com)
E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447903159998

S pozdravom
Susan Benson

WINNIE DAYO [awinn49@yahoo.com] 06.04.2020 15:33

Reagovať na príspevok

Ak potrebujete korenie váš vzťah s viac lásky a romantiky ho kontaktovať prostredníctvom e-mailovú adresu: aoba5019@gmail.com a volať alebo WhatsApp na + 27740386124. Jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré som kedy robil bol kontaktovať Dr Adeleke, aby mi pomohol dostať môj milenec späť, bol som život naplnený šťastím potom, čo som kontaktoval Dr Adeleke, pretože on nie len priviesť môj milenec späť ku mne tiež urobil našu lásku k sebe viac unikátne a vynikajúce.

MAY KIRK [makrik0023@hotmail.com] 06.04.2020 15:45

Reagovať na príspevok

Vďaka Dr ADELEKE pre podanie môj manžel sa mi! Som veľmi rád, že som nikdy neverím, že budem s mojím manželom znova. Môj priateľ mi povedal o Dr ADELEKE, takže som sa rozhodol skúsiť to a funguje to pred 48 hodín môj manžel mi volal a bol prosí ma odpustiť mu to bolo ako sen ku mne. Kontaktujte ho na Call/WhatsApp + 27740386124 alebo E-mail: aoba5019@gmail.com a ďakujem mi neskôr.

robetto john [robettojohn0147@gmail.com] 30.08.2020 01:02

Reagovať na príspevok

Ahoj Názory na slovo sú moje svedectvá o tom, ako som dostal svoju pôžičku. Myslel som si, že na internete neexistuje dobrý poskytovateľ pôžičiek, pretože som požiadal o pôžičku v niekoľkých pôžičkových spoločnostiach na internete, ale bol som Scammed, až kým nezískam viac ako tisíce. zákazníckych posudkov o tom, ako sa tam dostali pôžičku v spoločnosti Robetto John Private Loan Company, takže som jej dal pochybnú úroveň, keď bola všetka nádej preč. Nedávno som mal nehodu a potreboval som auto. rýchlo! Kontaktoval som súkromnú pôžičkovú spoločnosť Robetto John, pričom som neočakával nič iné ako bežnú službu, ale bol som úplne šokovaný pracovníkmi v kancelárii! Zišli z cesty, aby sa ubezpečili, že mám dobrý obchod a dobré auto. a úspešná úverová transakcia som nemohol uveriť vynikajúcej službe, ktorú som dostal! Pracovníci boli tak dobre informovaní, láskaví, nápomocní a boli na Zemi. Nikdy predtým som sa s úverovou spoločnosťou nezaobchádzalo tak dobre. Všetci máte odteraz moju firmu a nikam inde nebudeme! všetci moji priatelia, ktorých som predstavil spoločnosti Robetto John Súkromná pôžičková spoločnosť, žijú dobre a šťastne, všetkým vám ďakujem za pomoc a podporu. Naozaj oceňujete službu, ktorú ste poskytli. Dôrazne sa odporúča pre všetky finančné núdzové situácie, ak sa momentálne nachádzate v akejkoľvek zlej situácii. Kontaktujte súkromnú úverovú spoločnosť Robetto John s touto spoločnosťou. Priama e-mailová adresa: (robettojohn0147@gmail.com)

Mike Morgan [muthooth.finance@gmail.com] 08.02.2021 07:39

Reagovať na príspevok

Dear Sir/Madam,

Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan,student Loan, debt consolidation Loan e.t.c. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)
Consolidation Loan and many more.

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
Phone number: +917428831341 (Call/Whats app)
Mr. Mike Morgan

Mike Morgan [muthooth.finance@gmail.com] 08.02.2021 07:40

Reagovať na príspevok

Dear Sir/Madam,

Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan,student Loan, debt consolidation Loan e.t.c. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)
Consolidation Loan and many more.

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
Phone number: +917428831341 (Call/Whats app)
Mr. Mike Morgan

Zadať nový príspevok

Nájsť inzerát podľa čísla

Partneri

Reality na AReality.sk

platba-mobilom-mini-banner-01.png zisk-manazment-logo.jpg