freereality-horny-banner-3d-prehliadky-domov.png

 

Chcú sa vôbec realitní makléri vzdelávať?

27.02.2014 Počet zobrazení: 1942


Rastislav Štalmach: Pravidelné vzdelávanie sa je nevyhnutné pre úspešného realitného makléra

26.02.2014 / Rastislav Štalmach
 

 

Rastislav Štalmach

Rastislav Štalmach

O blogu

15 rokov pracuje v obchode, financiách a realitách. V roku 2006 založil a vedie úspešnú realitnú spoločnosť ARCHEUS reality center. Firma ma unikátny partnersky systém spolupráce. V súčasnosti má 5 pobočiek: Košice, Prešov, Bardejov, Zvolen a Pezinok. Zároveň je členom predsedníctva NARKS ( Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska ) a jej školiteľom.

Všetky články autora

To je otázka na, ktorú som bol zvedavý aj ja, keď sme v septembri 2013 v rámci vzdelávacej komisie NARKS (Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska) začalo úplne NOVÉ obdobie školení pre profesionálnych realitných maklérov.

 

Dôležitým faktorom bolo (čo sa aj potvrdilo hojnou účasťou na školeniach), že školiteľmi boli odborníci, ktorí majú vedomosti, znalosti a skúsenosti vo svojom obore. Prešli od pozície realitný maklér, k vedeniu tímu realitných maklérov a vybudovali úspešné realitné kancelárie.

Školenia mali tri kategórie: úvodné pre nováčikov v realitnom odvetví, doplnkové pre pokročilých, a špeciálne pre každého.

 

Dbalo sa na to, aby boli z rôznych regiónov, keďže realitný obchod je lokálna záležitosť. Sú určité rozdiely v nábore, prezentovaní a uzavretí obchodu medzi klientmi v Bratislave, Košiciach a ostatnými mestami Slovenska a je rozdiel, či predávate byt alebo priemyselnú halu. Realitný maklér nemôže byť odborník na všetky druhy nehnuteľnosti.

Odozvy na školenia boli veľmi pozitívne. Práve preto budeme pokračovať aj v tomto roku v rôznych mestách Slovenska.

 

Na moje prekvapenie sa našli aj majitelia realitných kancelárií, ktorí svojich maklérov (väčšinou neskúsených) odhovárali od takýchto školení, aby sa „náhodou“ nedozvedeli, ako to robia iní inak a lepšie.

 

Takíto majitelia realitných kancelárií si neuvedomujú, že nemajú šancu na dlhodobé fungovanie na realitnom trhu v dnešnom svete internetu, kde sa trh neustále vyvíja. Informovanejšia je nielen konkurencia, ale aj klienti, čo v konečnom dôsledku vytvára tlak na zvyšovanie kvality práce realitných maklérov.

 

Veľkú úlohu pri tom zohrávajú práve predávajúci, ktorí ešte mnohokrát vôbec neselektujú, komu dajú svoju nehnuteľnosť na predaj a potom sú prekvapení, kto všetko a na akej úrovni ponúka ich nehnuteľnosť. Dôležité je, aby si klienti vyberali realitnú kanceláriu a realitného makléra hlavne podľa referencií, znalosti a skúsenosti pri predaji.

Ochota sa neustále vzdelávať, je dôležitý faktor pri výbere realitného makléra, pretože je vysoká pravdepodobnosť, že neustále hľadá nové lepšie spôsoby ako efektívnejšie predať vašu nehnuteľnosť.

 

Odpoveď na úvodnú otázku je: Záujem o vzdelanie majú tí, ktorí to myslia s profesiou realitný maklér vážne, chcú to robiť dlhodobo, seriózne a preto sú ochotní investovať do získavania efektívnejších nástrojov predaja a zlepšovať svoje predajné zručnosti.

 

zdroj:trend.sk 


Späť na výpis

Pani Weat Beatrice 14.12.2018 15:35

Reagovať na príspevok

Dobrý deň, pán pani,

Som pani Weat Beatrice, zákonný úverový veriteľ, dávam pôžičku veľmi vážnym ľuďom, ktorí potrebujú finančné pôžičky na podporu. Potrebujete úver, aby ste mohli svoje účty vymazať? Ak potrebujete pomoc urýchlene pripísať kredit? Máte nejaké finančné ťažkosti? Ste finančne stlačený? Potrebujete vianočnú pôžičku, potrebujete osobné a podnikateľské pôžičky na rôzne účely? Ste finančne nedostatočný a potrebujete kapitál (peniaze) na nasledujúce účely: investície, obracanie faktúr, nadobúdanie nových nehnuteľností. Kontaktujte nás priamo prostredníctvom weatbeatriceloanfirm000@gmail.com primeranej ponuky nezabezpečených úverov s nízkou úrokovou sadzbou vo výške 3% z maximálnej hodnoty záruk a poistenia.

dlžník INFORMÁCIE:

(1) Názov: ===
(2) Adresa: ===
(3) Pohlavie a vek: =====
(4) Zamestnanie: ==
(5) Krajina: ===
(6) Miesto: ===
(7) Stav: ===

kreditné informácie
(1) požadovaná suma: ====
(2) Trvanie úveru: ===
(3) Mesačný príjem: ===
(4) Mobile Sticky: ==
(5) na získanie kreditu: ===

Kontaktujte nás priamo: weatbeatriceloanfirm000@gmail.com

S pozdravom,
Vianočná ponuka úveru platí teraz?
Pani Weat Beatrice

Susan Benson 02.03.2019 06:24

Reagovať na príspevok

Dobrý deň, dámy a páni, Ste naliehavo potrebný podnikový úver, osobný úver alebo hypotekárny úver? Ak áno, odporučím kontaktovať Sunshine Financial Group prostredníctvom tejto e-mailovej adresy (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com), aby ste získali úver

Sunshine Financial Group je komplexná spoločnosť poskytujúca finančné služby, ktorá vám pomôže zlepšiť dlhodobý finančný úspech. Naše prispôsobené programy sú navrhnuté tak, aby pomáhali pestovať, chrániť a šetriť vaše bohatstvo poskytovaním personalizovaných služieb a odborných znalostí.

Ak sa vám zdá, že je tak ťažké získať vlastné pôžičky od miestnych bánk alebo iných finančných inštitúcií, nemusíte sa starať viac, pretože sme pomohli mnohým jednotlivcom a organizáciám, ktoré čelili finančným ťažkostiam na celom svete. Keď žiadate so SFGI, žiadate s dôveryhodnou spoločnosťou, ktorá sa stará o vaše finančné potreby. Budete sa postarať o celý proces.

KĽÚČOVÉ VÝHODY;

- Použiť kedykoľvek a kdekoľvek.
- Prijímať hotovosť za menej ako 24 hodín
- požičať od 1000 EUR do 30 miliónov EUR
- Žiadne skryté poplatky.
- nízka úroková sadzba vo výške 3%
- Získate možnosť výberu dátumu splácania, a to týždenne, mesačne alebo ročne po dobu trvania 1-30 rokov.
- Ponúkame tak zabezpečené, ako aj nezabezpečené úvery

Ak potrebujete naliehavú pôžičku do 24 hodín, prosíme, napíšte na e-mail nižšie pre viac informácií

E-mail: (sunshine_fginc@outlook.com)
E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447903159998

S pozdravom
Susan Benson

WINNIE DAYO [awinn49@yahoo.com] 06.04.2020 15:31

Reagovať na príspevok

Ak potrebujete korenie váš vzťah s viac lásky a romantiky ho kontaktovať prostredníctvom e-mailovú adresu: aoba5019@gmail.com a volať alebo WhatsApp na + 27740386124. Jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré som kedy robil bol kontaktovať Dr Adeleke, aby mi pomohol dostať môj milenec späť, bol som život naplnený šťastím potom, čo som kontaktoval Dr Adeleke, pretože on nie len priviesť môj milenec späť ku mne tiež urobil našu lásku k sebe viac unikátne a vynikajúce.

MAY KIRK [makrik0023@hotmail.com] 06.04.2020 15:44

Reagovať na príspevok

Vďaka Dr ADELEKE pre podanie môj manžel sa mi! Som veľmi rád, že som nikdy neverím, že budem s mojím manželom znova. Môj priateľ mi povedal o Dr ADELEKE, takže som sa rozhodol skúsiť to a funguje to pred 48 hodín môj manžel mi volal a bol prosí ma odpustiť mu to bolo ako sen ku mne. Kontaktujte ho na Call/WhatsApp + 27740386124 alebo E-mail: aoba5019@gmail.com a ďakujem mi neskôr.

Zadať nový príspevok

Nájsť inzerát podľa čísla

Partneri

Reality na AReality.sk

platba-mobilom-mini-banner-01.png zisk-manazment-logo.jpg